Membeli Ford Ranger Baharu Menghadiahkan Pelanggan Ini Dengan Ford Ranger Raptor Baharu
KUALA LUMPUR, Malaysia, 19 April 2019 - Sime Darby Auto ConneXion (SDAC), pengedar tunggal Ford di Malaysia mengakhiri peraduan “Beli Ranger Baharu. Menangi Ranger Raptor” dengan menghadiahkan Ford Ranger Raptor – trak pikap Ford berprestasi tinggi yang terkini kepada seorang pelanggannya yang bertuah.

Shahrul Iman bin Sulaiman dari Pahang, yang membeli Ford Ranger XLT Plus berkata “Memenangi Ranger Raptor memang tidak diduga dan pastinya ia kemenangan paling besar dalam hidup saya.” Terima kasih Sime Darby Auto ConneXion dan Ford. Saya akan pulang beraya kali ini dengan penuh gaya.

“Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan yang menyertai peraduan “Beli Ranger Baharu. Menangi Ranger Raptor” ini. Ia adalah salah satu inisiatif kami dalam memberi ganjaran kepada para pelanggan setia kami dan memastikan pengalaman pemilikan mereka merupakan sesuatu yang mengujakan,” ujar Syed Ahmad Muzri Syed Faiz, Pengarah Urusan, Sime Darby Auto ConneXion.

Peraduan “Beli Ranger Baharu. Menangi Ranger Raptor” telah berlangsung dari 25 Oktober 2018 sehingga 31 Januari 2019 yang lalu bersempena dengan pelancaran Ford Ranger baharu. Melalui peraduan tersebut, para pelanggan yang membeli mana-mana varian Ford Ranger berpeluang untuk memenangi sebuah Ranger Raptor. Dengan rekaan kejuruteraan berprestasi tinggi, Ranger Raptor adalah lambang kemunculan unggul sebuah trak dengan penampilan garang dan hebat untuk laluan lasak. Ranger Raptor telah meneroka pasaran baru untuk sektor trak pikap premium, yang pertama dan satu-satunya di pasaran.

Select Language
Ikuti Ford Malaysia
© Sime Darby Auto ConneXion Sdn Bhd
Talian Jualan Ford Kini Di WhatsApp

Talian jualan kami kini beroperasi di WhatsApp dari Isnin ke Jumaat, 10AM sehingga 7PM & Sabtu 10AM sehingga 2PM (tidak termasuk cuti umum).

Untuk pertanyaan mengenai Selepas Jualan / Alat Ganti / Waranti, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami di 1300 38 3181, Isnin - Jumaat, 9AM sehingga 5PM (tidak termasuk cuti umum) atau emel customercare.sdac@simedarby.com.

Tekan butang di bawah untuk memulakan pertanyaan anda.

We're currently undergoing maintenance. Please key in a password to access the website.
Ooops!
Generic Popup