SDAC-Ford Mengadakan Promosi Raya, Dapatkan Temu Janji Servis Anda Segera
  • Sime Darby Auto Connexion menawarkan promosi servis sempena sambutan Hari Raya
  • Pemeriksaan percuma 27-mata kenderaan oleh juruteknik Ford bertauliah untuk perjalanan pulang yang lebih selamat dan tenang
  • Diskaun sehingga 20 peratus untuk alat-alat ganti terpilih, 10 peratus untuk kos upah, cenderahati percuma dan sampul raya

KUALA LUMPUR, Malaysia, 21 Mei 2018 – Sime Darby Auto Connexion (SDAC), pengedar tunggal kenderaan Ford di Malaysia kini menawarkan promosi servis di seluruh negara untuk memberikan pelanggan perjalanan yang selamat dan lebih tenang ketika memandu pulang ke kampung sempena sambutan Hari Raya yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Mulai sekarang hingga 30 Jun 2018, kempen Servis Raya Ford melibatkan pemeriksaan percuma 27-mata oleh juruteknik bertauliah Ford. Mereka akan memastikan kenderaan selamat untuk dipandu sebelum pelanggan balik ke kampung halaman masing-masing sepanjang cuti perayaan tersebut.

Diskaun sehingga 20 peratus ke atas minyak enjin dan alat-alat ganti terpilih juga akan diberikan. Hanya peralatan tulen daripada pengeluar (OEM) akan digunakan. Ini sekali gus memberi jaminan dari segi kualiti dan keyakinan kepada pengguna. Bukan itu sahaja, pelanggan boleh menikmati penjimatan tambahan sehingga 10 peratus ke atas kos upah apabila mengambil pakej penukaran minyak pelincir, brek dan tali sawat pemasaan.

Sepanjang tempoh promosi ini, pelanggan yang berbelanja lebih RM350 di dalam satu resit di mana-mana pengedar sah Ford akan menerima cenderahati percuma. Semua pelanggan yang berkunjung ke pusat servis Ford bakal menerima sampul raya secara percuma sehingga stok masih ada.

Pelanggan boleh membuat sesi temu janji servis menerusi laman web rasmi SDAC-Ford: www.sdacford.com.my. Pelanggan juga boleh menghubungi pusat servis berhampiran untuk membuat temu janji dengan mengakses butang ‘locate a dealer’ di laman web. Pelanggan boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang lokasi yang diingini dan informasi berkaitan.

“Keselamatan di atas jalan raya merupakan aspek penting dalam perniagaan kami. Melalui servis Raya dan pakej penyelenggaraan kami, pelanggan boleh berasa yakin bahawa kenderaan mereka berada dalam keadaan yang baik untuk pulang ke kampung dengan selamat,” kata Pengarah Urusan Sime Darby Auto Connexion, Syed Ahmad Muzri Syed Faiz.

“Saya ingin mengucapkan ‘Selamat Berpuasa’ kepada seluruh umat Islam. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk menyeru kepada semua rakyat Malaysia agar sentiasa berwaspada di atas jalan raya. Selain mengamalkan tabiat pemanduan berhemah sepanjang masa, terutama ketika balik kampung untuk beraya,” tambah beliau.

Select Language
Ikuti Ford Malaysia
© Sime Darby Auto ConneXion Sdn Bhd
Talian Jualan Ford Kini Di WhatsApp

Talian jualan kami kini beroperasi di WhatsApp dari Isnin ke Jumaat, 10AM sehingga 7PM & Sabtu 10AM sehingga 2PM (tidak termasuk cuti umum).

Untuk pertanyaan mengenai Selepas Jualan / Alat Ganti / Waranti, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami di 1300 38 3181, Isnin - Jumaat, 9AM sehingga 5PM (tidak termasuk cuti umum) atau emel customercare.sdac@simedarby.com.

Tekan butang di bawah untuk memulakan pertanyaan anda.

We're currently undergoing maintenance. Please key in a password to access the website.
Ooops!
Generic Popup