Luar Biasa Di Alam Nyata
 • Gagah Berkuasa
  Ford Everest dengan kuasa enjin 2.0L Bi-Turbo Diesel menyediakan kuasa sebanyak 213PS dan tork kemuncak pada 500Nm tanpa menjejaskan kecekapan penggunaan bahan api.
 • Keupayaan yang Dibina Khusus
  Direka untuk merentasi laluan lasak dan halangan yang tidak diduga, Everest baharu bersedia untuk membawa anda menempuh perjalanan yang hebat. Terokai apa yang diluar jangkaan anda.
 • Kawalan Intuitif
  Buat panggilan telefon tanpa menggunakan tangan. Cari tempat parkir yang sesuai. Undur kenderaan dengan yakin. Tidak kira apa yang anda hendak lakukan, teknologi intuitif Everest sedia membantu.
 • Perjalanan Kelas Pertama ke Mana-mana Sahaja
  Keselesaan dalaman premium dapat dirasai sepenuhnya. Daripada tombol gear rekaan baharu, pembatalan bunyi secara aktif dan bumbung bulan panorama, Everest baharu menawarkan keseronokan tak terhingga untuk setiap pengembaraan.
Terokai Varian Ford Everest Kami
Pemberitahuan

[1] Ciri dan spesifikasi mungkin tiada pada semua model dan mungkin berbeza di pasaran yang berlainan.

[2] Penampilan dan spesifikasi kenderaan mungkin berbeza daripada kenderaan sebenar.

[3] Syarikat berhak mengubah sebarang butiran berkaitan spesifikasi, harga, komponen dan warna tanpa notis awal.

[4] Sesetengah ciri yang ditunjukkan adalah aksesori yang dipasang / pilihan. Sila muat turun brosur untuk melihat spesifikasi penuh.
Select Language
Ikuti Ford Malaysia
© Sime Darby Auto ConneXion Sdn Bhd
Talian Jualan Ford Kini Di WhatsApp

Talian jualan kami kini beroperasi di WhatsApp dari Isnin ke Jumaat, 10AM sehingga 7PM & Sabtu 10AM sehingga 2PM (tidak termasuk cuti umum).

Untuk pertanyaan mengenai Selepas Jualan / Alat Ganti / Waranti, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami di 1300 38 3181, Isnin - Jumaat, 9AM sehingga 5PM (tidak termasuk cuti umum) atau emel customercare.sdac@simedarby.com.

Tekan butang di bawah untuk memulakan pertanyaan anda.

We're currently undergoing maintenance. Please key in a password to access the website.
Ooops!
Generic Popup