Ketahui Cerita Di Sebaliknya
 • Dibina untuk prestasi
  Ranger XLT Plus dengan transmisi automatik 10 kelajuan1 yang pertama dan satu-satunya dalam kelas dan enjin 2.0L Single Turbo yang dirumuskan semula memberikan kuasa dan tork yang diperlukan bagi tugas paling berat tanpa mengurangkan kecekapan.
 • Teknologi Inovatif
  Ranger XLT Plus dilengkapi sepenuhnya dengan ciri pintar yang tidak terdapat pada sebuah trak, seperti SYNC®31. Buat panggilan telefon, kawal suhu kabin atau gunakan aplikasi kegemaran untuk mencari jalan yang lebih pantas secara bebas. Tanpa menggunakan tangan.
 • Reka bentuk Praktikal
  Reka bentuk Ranger XLT baharu menampilkan bahagian depan yang lebih berani, bahagian dalaman yang diolah semula dan peralatan baharu yang memudahkan perjalanan anda. Seperti Pintu But Easy Lift1 yang pertama dan satu-satunya dalam kelas untuk memuat dan menurunkan barang dengan mudah.
 • Keupayaan Sepenuhnya
  Sungai yang deras? Tiada masalah. Beban yang berat? Sentiasa teguh. Jalan curam dan berpasir? Mudah sahaja. Ranger XLT memiliki keupayaan meredah air 800mm dan kapasiti menunda yang tiada bandingan menjadikan segala cabaran mudah dilakukan.
Memperkenalkan Ranger XLT Plus
Enjin 2.0L Turbo yang disempurnakan dan teknologi transmisi automatik 10 kelajuan Ranger XLT Plus baharu yang pertama dan satu-satunya di dalam kelas menawarkan kuasa dan tork yang diperlukan bagi tugas paling berat tanpa mengurangkan kecekapan.
Tonton Video
Apa Kata Pakar Mengenai Ranger? Bacalah.
Anugerah & Penghargaan Kami
Anugerah Kereta Tahunan DSF Malaysia dan Allianz 2018 Pikap Tahunan
Cars of Malaysia Anugerah Aurizn 2018, 3 Pikap Terbaik di Malaysia (Markah Tertinggi)
Carlist.my ASEAN Anugerah 2016 Pikap Tahunan
Pemberitahuan

[1]Ciri dan spesifikasi mungkin tiada pada semua model dan mungkin berbeza di pasaran yang berlainan. Sila muat turun brosur untuk melihat spesifikasi penuh.

[2]Penampilan dan spesifikasi kenderaan mungkin berbeza daripada kenderaan sebenar.

[3]Syarikat berhak mengubah sebarang butiran berkaitan spesifikasi, harga, komponen dan warna tanpa notis awal.
Select Language
Ooops!
Generic Popup