TEKNOLOGI INOVATIF
Ranger XLT Plus baharu dilengkapi sepenuhnya dengan ciri pintar yang tidak terdapat pada sebuah trak, seperti SYNC®31. Bekerja dengan lebih bijak. Bermain dengan lebih menyeronokkan. Sentiasa kekal terhubung. Pasangkan telefon pintar anda kepada SYNC®3 untuk membuat panggilan, memilih muzik dan menggunakan aplikasi semasa anda sedang memandu. Bebas tangan sepenuhnya.
SYNC®31
Lebih intuitif, lebih responsif dan lebih banyak keupayaan berbanding sebelum ini.
SYNC®3 menyediakan tahap hubungan yang termaju untuk kehidupan anda yang sibuk dengan ciri hebat termasuk Apple CarPlay1, Android Auto1 dan keserasian AppLink1. Unit paparan skrin sentuh 8 inci dengan Bluetooth menyokong fungsi seperti telefon bimbit yang menjadikan perjalanan bersama Ranger XLT+ lebih menyeronokkan.
Keserasian Apple CarPlay1
Keserasian ini meletakkan iPhone anda pada skrin konsol utama dan membolehkan anda berhubung dengan Siri™ atau memainkan radio Internet dari mana-mana sahaja di dunia. Aplikasi yang serasi pada iPhone anda juga berfungsi dengan lancar dan menjadikan keupayaan hiburan dalam kereta anda tiada batasan.
AppLink™1
Ford AppLink™ membolehkan anda melancarkan dan mengawal menerusi suara sesetengah aplikasi mobile kegemaran anda atau mengakses aplikasi melalui bahagian aplikasi yang tersusun yang memuat naik secara automatik aplikasi berkeupayaan SYNC®3 daripada telefon pintar yang anda padankan dan hubungkan.
Kamera Pandang Belakang dan Pengesan
Parkir menjadi lebih mudah walaupun di kawasan bandar yang sibuk. Dari tempat duduk anda yang lebih tinggi, Kamera Pandang Belakang memberikan anda pandangan jelas apa yang berada di belakang, manakala pengesan parkir depan dan belakang membantu anda meletakkan kenderaan di mana-mana jenis ruang dengan yakin.
Pemberitahuan

[1]Ciri dan spesifikasi mungkin tiada pada semua model dan mungkin berbeza di pasaran yang berlainan. Sila muat turun brosur untuk melihat spesifikasi penuh.

[2]Penampilan dan spesifikasi kenderaan mungkin berbeza daripada kenderaan sebenar. 

[3]Syarikat berhak mengubah sebarang butiran berkaitan spesifikasi, harga, komponen dan warna tanpa notis awal.


Select Language
Ikuti Ford Malaysia
© Sime Darby Auto ConneXion Sdn Bhd
Talian Jualan Ford Kini Di WhatsApp

Talian jualan kami kini beroperasi di WhatsApp dari Isnin ke Jumaat, 10AM sehingga 7PM & Sabtu 10AM sehingga 2PM (tidak termasuk cuti umum).

Untuk pertanyaan mengenai Selepas Jualan / Alat Ganti / Waranti, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami di 1300 38 3181, Isnin - Jumaat, 9AM sehingga 5PM (tidak termasuk cuti umum) atau emel customercare.sdac@simedarby.com.

Tekan butang di bawah untuk memulakan pertanyaan anda.

We're currently undergoing maintenance. Please key in a password to access the website.
Ooops!
Generic Popup